پرورش کرم خاکی

پرورش کرم خاکی

پرورش کرم خاکی

برای پرورش کرم خاکی باید اموزشهای مربوط به تولید ورمی کمپوست را فرا بگیرید و پس از مطالعه و انجام طرح کوچک و نمونه روی یافته های علمی و تبدیل انها به مرحله عملی میتوانید یک پرورش دهنده کرم خاکی در سطح بزرگ در اینده باشید.

کرم ایزینیا

کرم خاکی ایزینا فتید برای تولید نیاز به بستری مناسب با زهکشی و تهویه و رطوبت مناسب دارد و همچنین باید ساختار بستر تولیدی که با توجه به دو هدف ورمی کالچرینگ و یا ورمیکمپوستینگ تعریف بشود .

خرید کرم خاکی

برای خرید کرم خاکی در سطح عمده و برای تولید ازمایشی با شماره ۰۹۱۲۴۶۵۵۰۷۹ تماس بگیرید .

پرورش کرم خاکی 

غذاهایی که کرم خاکی نباید بخورد

توجه به این نکته مهم است که نباید از موارد زیر به عنوان خوراک مورد استفاده کرد: فلزها، فویل، پلاستیک، مواد شیمیایی، روغنها، حلالها، حشره کشها، صابون، رنگ، انواع مرکبات (پرتقال، لیمو، لیمو ترش، گریپ فروت) پیاز، بوته سیر،غذاهای بسیار گرم یا پرچاشنی و غذاهایی با میزان اسیدیته بالا. همچنین نباید از گیاه خرزهره و دیگر گیاهان سمی و نیز گوشت مرغ، لبنیات و مدفوع سگ و گربه استفاده شود. از گیاهانی که به وسیله آفت کشها یا با علف کشهای مخصوص کشاورزی تیمار شده اند، نباید در تولید کمپوست استفاده کرد. تنها می توان مقدار کمی از گیاهان تیمار شده با علف کش را به تل افزوده ولی باید دقت کرد که فرایند تجزیه بتواند بطور کامل انجام پذیرد. علفهای کوتاه شده از چمنها که بتازگی با علف کشها تیمار شده اند باید مدتی باقی بمانند تا تجزیه شوند.

غذاهایی که نباید به ورمی کمپوست اضافه کنید

ممکن است برخی مواد به عنوان تهدیدی برای سلامتی محسوب شده و یا تولید آفت نمایند بنابراین نباید از آنها در ساخت ورمی کمپوست استفاده نمود. افزودن مدفوع انسان و حیوان(به جز گوسفند و گاو و بز به شرط گذر از مرحله بیو کمپوست) نیز توصیه نمی شود زیرا احتمال انتقال بیماریها توسط آنها وجود دارد. همچنین نباید از گوشت، استخوان، چربی، تخم مرغ درسته و محصولات لبنی استفاده کرد زیرا این مواد باعث جذب جوندگان (مانند موش) به ایستگاه تولید ورمی کمپوست می شوند. هنگامیکه دمای هوا در مرکز تل ورمی کمپوست به ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه فارنهایت می رسد اغلب ارگانیسمهای بیماری زای گیاهی و بذرهای علف هرز از بین می روند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *